Search in the website:

Vineri

Descoperă Marea Britanie

Descoperă Marea Britanie este o mare provocare, născută din dorinţa de a surprinde și a prezenta locuri, oameni și întâmplări deosebite din UK. De fiecare dată, când afli un loc sau cunoşti un om, se naşte o poveste. Iar poveştile de acest gen se aștern cu generozitate, către urechile voastre.

19:15

View more

Maraton muzical

În fiecare vineri, de la ora 21 la 23, Viorel Sima este alături de tine, oriunde te-ai afla, la muncă in tura de noapte sau în mașină, pe drumul spre casă, la supermarket, in pub sau pur si simplu acasa langa familie. Cele mai tari hituri, de ieri de azi, dintotdeauna, informatii de aparitii noi albume,cancanuri,din show-biz, toate acestea sunt ingredientele unei emisiuni pline de energie. MARATON MUZICAL , o experiență de neuitat, pentru că vechile hit-uri prind putere alaturi de cele noi!

21:00

View more

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Matinal la Punct

În fiecare dimineață primești o stare de bine și informațiile relevante, dar in primul ranad primesti muzica . Rămâi în centrul atentiei , și la propriu, și la figurat cu *Matinal la Punct *, fresh-ul cu care iti incepi ziua, de luni si pana vineri de la ora 8.00.

08:00

View more

Happy Hour

Am cules în “Happy hour”, de luni până duminică între 10.00 și 11.00, toate hit-urile de pe această planetă. Am presărat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit să le asculți, ce te fac să zâmbești, să dansezi, să dai volumul mai tare și să revii cu entuziasm pe frecvență, pentru muzica ta preferată.

10:00

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta