Search in the website:

Miercuri

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Matinal la Punct

În fiecare dimineață primești o stare de bine și informațiile relevante, dar in primul ranad primesti muzica . Rămâi în centrul atentiei , și la propriu, și la figurat cu *Matinal la Punct *, fresh-ul cu care iti incepi ziua, de luni si pana vineri de la ora 8.00.

08:00

View more

5 minute de Educație Financiară

5 minute! În doar atât tratăm educația ta financiară săptămână de săptămână. De la gestionarea banilor, până la credite, economii sau investiţii, pe toate le dezbatem și îți oferim uneltele necesare pentru a lua cele mai bune decizii în viaţă. Restul emisiunii de miercuri de la ora 15:00, o asezonăm cu multă muzica bună!

15:00

View more

Teatru la punct

În contextul restricțiilor de comunicare din anul pandemiei, teatrul radiofonic, de la “ Teatrul la punct” isi reafirmă calitățile și iese în întâmpinarea publicului. Propunem intalniri sonore in fiecare duminică, în reluare miercuri, cu mari spectacole și mari actori, acasă în condiții de maximă siguranță, fără un efort prea mare, nici măcar financiar. De asemenea, tinerii pot să descopere teatrul radiofonic ca gen autonom, adecvat ascultării de acasă sau în mișcare, acum cand căștile au devenit un accesoriu nelipsit în ținuta de zi cu zi.

22:00

View more

DIASPORA LA PUNCT

“Diaspora la Punct”, întâlnire săptămânală cu oameni, mentalități și proiecte din comunitatea românească. Sunt adusi la rampă, în fiecare miercuri de la 19,15, oameni simpli, ale căror experiențe și povești de viață inspiră și motivează. În “Diaspora la punct”, abordăm deschis dificultăți și reușite în speranța că acestea ajută la o integrare reușită în țara de adopție.

19:15

View more

Happy Hour

Am cules în “Happy hour”, de luni până duminică între 10.00 și 11.00, toate hit-urile de pe această planetă. Am presărat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit să le asculți, ce te fac să zâmbești, să dansezi, să dai volumul mai tare și să revii cu entuziasm pe frecvență, pentru muzica ta preferată.

10:00

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta