Search in the website:

Duminica

CAFEA PENTRU SUFLET

“Cafea pentru suflet”, intalnirea de duminica de la ora 8:00 este un altfel de matinal pe care Radio Punct ti-l propune. Este despre suflet, despre trairea spirituala.

Comunicam si suntem in permanenta contectati, mereu alaturi de tine!

08:00

View more

TEATRU RADIOFONIC PENTRU COPII

Duminica de la ora 9:00, zane, feti- frumosi si animale fantastice va invita sa le fiti parteneri de nadejde in aventuri extraordinare pe taramul “Teatrului radiofonic pentru copii.” Astea bucurii pentru copii și momente de respiro pentru parinti!

09:00

View more

HAPPY HOUR

Am cules in “Happy Hour”, de luni pana duminica între 10:00 și 11:00, toate hit-urile de pe această planeta. Am presarat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit sa le asculti, ce te fac sa zambesti, sa dansezi, sa dai volumul mai tare și sa revii cu entuziasm pe frecventa, pentru muzica ta preferata.

10:00

View more

FABRICA DE HIT-URI

O emisiune de hit-uri de ieri, de azi dintotdeauna, care-ti va face zilele saptamanii mai frumoase. Asculta ,,Fabrica de hit-uri de luni pana duminica de la ora 11.00 am!

11:00

View more

PUNCTE DE REPER IN ISTORIE

Istoria este o poveste frumoasa, dar pentru a o intelege, trebuie citita si prezentata corect. Nicolae Iorga spunea ca: „Cei care nu-si cunosc trecutul, sunt ca un copil ce nu-si cunoaste parintii”. De aceea noi la Radio Punct, ne-am facut o datorie din a avea „Puncte de reper in istorie” in grila in fiecare sambata de la ora 18:15, duminica de la ora 11:15 si joi de la ora 16:15.

11:15

View more

ACASA LA ROMANI

Acasa la romani isi propune printr-o colectie atent selectata de folclor, sa-i readuca pe romanii din Regatul Unit la radacini. Cu fiecare emisiune, fie ca e marti sau sambata de la ora 21:00, sau duminica de la ora 12:00, Viorel Sima ne reaminteste despre identitatea culturala a poporului roman, despre valorile traditionale ce zac in muzica populara. Aduce in online bucurie tuturor romanilor și deosebita placere de a asculta marii artisti de muzica populara.

12:00

View more

VIZITATI ROMANIA

Este emisiunea perfecta  pentru cei care isi doresc altceva decat o banala emisiune de turism. Este despre destinatii unice, mondiale si europene ale Romaniei, ceva neobisnuit. Venim cu povesti extraordinare, sugestii si informatii extrem de utile despre istoria, cultura, credinta, arhitectura, traditiile, gastronomia locurilor prezentate. Va spunem despre  facilitati  turistice si, mai ales, zone unicate europene şi mondiale din Romania.

14:15

View more

POVESTEA VORBEI

Urmareste emisiunea,,Povestea vorbei" din programul nostru . Ai parte de lectii de gramatica si clarificari pentru cele mai frecvente greseli gramaticale din limba romana, dar si exemple din dictionarul explicativ. ,,Nici Cezar nu e mai presus de lege" va indeamna realizatorul!

15:15

View more

GENERATIA 3.0

Tineretea este o perioada a cautarilor, a entuziasmului, a inceputurilor, dar și o varsta a nesigurantei si a greselii. Fiind la inceput de drum, tinerii, se intreaba adesea: incotro? Isi pun problema formarii unei familii, a unei cariere, sunt preocupati sa cunoasca, sa veda lumea, sa dobandeasca . Raspunsurile se gasesc, poate, in ,,Generatia 3.0, emisiunea de la Radio Punct

16:15

View more

SUNETE

Medicii si terapeutii, in baza studiilor ultimilor ani, au ajuns la concluzia, ca omul, pentru a scapa de factorii de stres cotidian, trebuie sa recurga tot mai des la cautarea soaptelor, departe de zgomot. Tot ei recomanda muzica ambientala, acele compozitii lente, ca antidot la lumea aceasta. Muzica ambientala este, spun ei, „colacul de salvare spirituala in oceanul de nesiguranta si stres actual”. Dorian Lisca te conduce in fiecare duminica de la ora 17:00 pe insula lui de liniste. Repeta gestul luni si joi de la ora 22:00.

17:00

View more

ORA DE ROCK

Rock-ul este de cele mai multe ori perceput ca un conglomerat nebun de sunete, ca o energie de nestavilit. Pe multi ii domoleste, le trezeste sentimente placute și ii aduce la zen. Muzica asta scoate la iveala tot ce este bun din oameni, oriunde se afla el incatusat. Cand asculti rock gandurile te poarta spre tinuturile bleu ale inocentei!! Cu bine asadar, la ,,Ora de rock", cu Mihai Casalean, duminica de la ora 18:00, miercuri de la ora 17:00 si vineri de la ora 12:00.

18:00

View more

INVATA SA TRAIESTI SANATOS

Invata sa traiesti sanatos  este o emisiune ce va ajuta sa va identificati problemele de sanatate, sa va tratati și, foarte important, sa va vindecati! Fie ca este vorba despre un aliment cu proprietati exceptionale, despre un tratament inovator pentru o afectiune grava sau despre o inventie de ultima ora in domeniile vizate de specificul emisiunii, „Invata sa traiesti sanatos” isi propune sa aduca un plus de motivatie si inspiratie celor care o urmaresc.

19:15

View more

POVESTEA DE SEARA

Pentru copiii cuminti... si pentru copiii mai putin cuminti, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara de la ora 19:45, spunem cate o poveste. Acestea sunt bucurii pentru copii si momente de respiro pentru parinti!

19:45

View more

DIN SUFLET PENTRU SUFLET

In serile de duminica si miercuri, de după ora 20:00, cand ai scapat deja de ritualul zilelor obișnuite, Leo te conduce cu emisiunea „Din suflet pentru suflet”, intr-o permanenta stare de bine. Romantismul se intretine cu o vorba bună, cu dedicatii, cu muzica de suflet si cu un ceai potolit cu lapte sau de ce nu, cu o cupa de vin. Orice proiect, vis, gand, sentiment se poate materializa mai usor daca esti pe frecventa care trebuie. Emisiunea este reluata luni de la ora 12:00

20:00

View more

TEATRU LA PUNCT

,,Teatrul la punct” isi reafirma calitatile si iese in intampinarea publicului. Radio Punct propune intalniri sonore in fiecare duminica de la ora 22:00, in reluare miercuri de la aceeasi ora, cu mari spectacole și mari actori, acasa in conditii de maxima siguranta, fara un efort prea mare, nici macar financiar. De asemenea, tinerii pot sa descopere teatrul radiofonic ca gen autonom, adecvat ascultarii de acasa sau in miscare, acum cand castile au devenit un accesoriu nelipsit in tinuta de zi cu zi.

22:00

View more

FABRICA DE HIT-URI

O emisiune de hit-uri de ieri, de azi dintotdeauna, care-ti va face zilele saptamanii mai frumoase. Asculta ,,Fabrica de hit-uri de luni pana duminica de la ora 11.00 am!

23:00

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta