Search in the website:

Duminica

Cafea pentru suflet

“Cafea pentru suflet”, întâlnirea de Duminică de la ora 8:00 este un altfel de matinal pe care Radio Punct ți-l propune. Este despre suflet și duh, despre trăirea spirituală, despre Dumnezeu. Și despre o altfel de muzică în fiecare Duminica dimineața la Radio Punct. Comunicăm şi suntem în permanenţă conectaţi, mereu alături de tine!

08:00

View more

Sunete

Medicii și terapeuții, în baza studiilor ultimilor ani, au ajuns la concluzia, că omul, pentru a scăpa de factorii de stres cotidian, trebuie să recurgă tot mai des la căutarea șoaptelor, departe de zgomot. Tot ei recomandă muzica ambientală, acele compoziții lente, ca antidot la lumea aceasta. Muzica ambientală este, spun ei, „colacul de salvare spirituală în oceanul de nesiguranță și stres actual”. Dorian Lisca te conduce în fiecare duminică de la ora 17.00 pe insula lui de liniște.

17:00

View more

Din suflet pentru suflet

În serile de duminica, de după ora 20, când ai scapat deja de ritualul zilelor obișnuite, Leo te conduce cu emisiunea „Din suflet pentru suflet ”, într-o permanentă stare de bine. Romantismul se întreține cu o vorba bună, cu dedicatii, cu muzică de suflet si cu un ceai potolit cu lapte sau de ce nu, cu o cupa de vin. Orice proiect,vis, gând, sentiment se poate materializa mai ușor dacă ești pe frecvența care trebuie.

20:00

View more

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Ora de Rock

Adrian Tanase la emisiunea rocku lu tanase de la radio punctRock-ul este de cele mai multe ori perceput ca un conglomerat nebun de sunete, ca o energie de nestăvilit. Pe mulți îi domoleste, le trezește sentimente plăcute și îi aduce la zen. Muzica asta scoate la iveală tot ce este bun din oameni, oriunde se află el încătușat. Când asculți rock gândurile te poartă spre ținuturile bleu ale inocenței!! Cu bine așadar, la *Ora de Rock*, cu Mihai Casalean, Duminica de la 18.00.

18:00

View more

Teatru la punct

În contextul restricțiilor de comunicare din anul pandemiei, teatrul radiofonic, de la “ Teatrul la punct” isi reafirmă calitățile și iese în întâmpinarea publicului. Propunem intalniri sonore in fiecare duminică, în reluare miercuri, cu mari spectacole și mari actori, acasă în condiții de maximă siguranță, fără un efort prea mare, nici măcar financiar. De asemenea, tinerii pot să descopere teatrul radiofonic ca gen autonom, adecvat ascultării de acasă sau în mișcare, acum cand căștile au devenit un accesoriu nelipsit în ținuta de zi cu zi.

22:00

View more

Happy Hour

Am cules în “Happy hour”, de luni până duminică între 10.00 și 11.00, toate hit-urile de pe această planetă. Am presărat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit să le asculți, ce te fac să zâmbești, să dansezi, să dai volumul mai tare și să revii cu entuziasm pe frecvență, pentru muzica ta preferată.

10:00

View more

Teatru radiofonic pentru copii

 Duminică de la ora 9.00, zâne, feți frumoși și animale fantastice vă invită să le fiți parteneri de nădejde în aventuri [...]

09:00

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta