Search in the website:

Sambata

CAFEAUA DE WEEKEND

Consumul excesiv de ,,Cafeaua de weekend", nu numai ca nu dauneaza sanatatii, dar ii si ajuta pe unii, care nu pot efectiv sa se miste, decat dupa ce “dau dimineata mai tare”, pe lungimea de unda a matinalului de sambata de la Radio Punct. Și asta, pentru ca isi indulcesc inceputul de zi cu stiri, informatii aburinde și muzica pe masura, pentru ca parcurg cele mai importante evenimente ale vremii din calendarul zilei, toate, servite la capul patului, sambata de la ora 8:00 de Sorin Ciociu.

08:00

View more

HAPPY HOUR

Am cules in “Happy Hour”, de luni pana duminica între 10:00 și 11:00, toate hit-urile de pe această planeta. Am presarat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit sa le asculti, ce te fac sa zambesti, sa dansezi, sa dai volumul mai tare și sa revii cu entuziasm pe frecventa, pentru muzica ta preferata.

10:00

View more

FABRICA DE HIT-URI

O emisiune de hit-uri de ieri, de azi dintotdeauna, care-ti va face zilele saptamanii mai frumoase. Asculta ,,Fabrica de hit-uri de luni pana duminica de la ora 11.00 am!

11:00

View more

DESCOPERA MAREA BRITANIE

Descoperă Marea Britanie este o mare provocare, născută din dorinţa de a surprinde și a prezenta locuri, oameni și întâmplări deosebite din UK. De fiecare dată, când afli un loc sau cunoşti un om, se naşte o poveste. Iar poveştile de acest gen se aștern cu generozitate, către urechile voastre.

11:15

View more

MARATON MUZICAL

In fiecare vineri, de la ora 21:00, sambata si miercuri de la ora 12:00, Viorel Sima este alaturi de tine, oriunde te-ai afla, la munca in masina, pe drumul spre casa, la supermarket, in pub sau pur si simplu acasa langa familie. Cele mai tari hituri, de ieri de azi, dintotdeauna, informatii de aparitii noi albume, can-canuri, din show-biz, toate acestea sunt ingredientele unei emisiuni pline de energie.

MARATON MUZICAL, o experienta de neuitat, pentru ca vechile hit-uri prind putere alaturi de cele noi!

12:00

View more

ROMANIA 43

Propuneri legislative, hotarari, initiative care privesc diaspora, toate prezentate in emisiunea Romania 43 in fiecare marti de la ora 16:15, vineri de la ora 18:15 si sambata de la ora 14:15.

14:15

View more

CINE MI-A LUAT BANII?

Banii nu sunt buni sau rai. Noi ii facem asa in functie de cum ii utilizam. Asa cum a discuta despre bani nu este rusinos, din contra, e necesar. In emisiunea saptamanala "Cine mi-a luat banii?" ,Camelia Bogdan iti propune în fiecare luni, de la ora 18:00, sa afli care sunt elementele unei administrari corecte a finantelor personale si ale familiei, de ce convingerile si emotiile te ajuta sa devii mai prosper si cum le implementezi, astfel incat sa atingi libertatea financiara

15:15

View more

ENGLEZA LA PUNCT

Cunoasterea limbii engleze este una dintre cele mai importante probleme pe care le intampina o mare parte din conationalii nostri stabiliti in Regatul Unit. Vorbirea acestei limbi inseamna comunicare și integrare sociala și asigura implicit locuri de munca mai bune, confort sau un plus de bunastare. Cu ,,Engleza la punct”, cursuri radiofonice de limba engleza, Radio Punct va ajuta sa invatati si sa va perfectionati engleza oricand, gratis...  

16:15

View more

DOZA DE ENERGIE

Joi seara ai “Doza de energie”, calibrata și gata de start de fiecare data la ora 20:00. Chiar si sambata de la ora 17:00! E mereu cu noutati exotice, vesti inedite despre artiștii tai preferati și muzica foarte buna, exact de ce ai nevoie dupa o zi lungă și plina, insa, care te ajută sa te relaxezi si sa inchei cu alt vibe ziua. !

17:00

View more

PUNCTE DE REPER IN ISTORIE

Istoria este o poveste frumoasa, dar pentru a o intelege, trebuie citita si prezentata corect. Nicolae Iorga spunea ca: „Cei care nu-si cunosc trecutul, sunt ca un copil ce nu-si cunoaste parintii”. De aceea noi la Radio Punct, ne-am facut o datorie din a avea „Puncte de reper in istorie” in grila in fiecare sambata de la ora 18:15, duminica de la ora 11:15 si joi de la ora 16:15.

18:15

View more

VIZITATI ROMANIA

Este emisiunea perfecta  pentru cei care isi doresc altceva decat o banala emisiune de turism. Este despre destinatii unice, mondiale si europene ale Romaniei, ceva neobisnuit. Venim cu povesti extraordinare, sugestii si informatii extrem de utile despre istoria, cultura, credinta, arhitectura, traditiile, gastronomia locurilor prezentate. Va spunem despre  facilitati  turistice si, mai ales, zone unicate europene şi mondiale din Romania.

19:15

View more

POVESTEA DE SEARA

Pentru copiii cuminti... si pentru copiii mai putin cuminti, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara de la ora 19:45, spunem cate o poveste. Acestea sunt bucurii pentru copii si momente de respiro pentru parinti!

19:45

View more

LET THE MUSIC SMILE

“Cu Let The Music Smile am pornit in 2011. A fost cred, doar pasiunea unui tanar fascinat de muzica electronica, de radio și jurnalism. Productia aceasta a facut, ca in nici doi ani de zile, radioul la care rula, sa ajunga cel mai ascultat post din zona Vaslui. După o pauză de 5 ani, iata-ma in Marea Britanie, cu o noua energie, cu un format adaptat zilelor noastre pentru un show in care iti voi prezenta stiri despre muzica, informatii despre artisti și festivaluri, toate puse pe un beat potrivit. Un mix decent pentru trip-ul tau perfect!” Leonard DJ

20:00

View more

ACASA LA ROMANI

Acasa la romani isi propune printr-o colectie atent selectata de folclor, sa-i readuca pe romanii din Regatul Unit la radacini. Cu fiecare emisiune, fie ca e marti sau sambata de la ora 21:00, sau duminica de la ora 12:00, Viorel Sima ne reaminteste despre identitatea culturala a poporului roman, despre valorile traditionale ce zac in muzica populara. Aduce in online bucurie tuturor romanilor și deosebita placere de a asculta marii artisti de muzica populara.

21:00

View more

FABRICA DE HIT-URI

O emisiune de hit-uri de ieri, de azi dintotdeauna, care-ti va face zilele saptamanii mai frumoase. Asculta ,,Fabrica de hit-uri de luni pana duminica de la ora 11.00 am!

23:00

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta