Search in the website:

Sambata

Let the music smile

“Cu Let The Music Smile am pornit in 2011. A fost cred, doar pasiunea unui tanar fascinat de muzica electronica, de radio si jurnalism. Productia aceasta a facut, ca in nici doi ani de zile, radioul la care rula, sa ajunga cel mai ascultat post din zona Vaslui. Dupa o pauza de 5 ani , iata- main Marea Britanie, cu o noua energie, cu un format adaptat zilelor noastre pentru un show in care îti voi prezenta stiri despre muzica, informatii despre arti ti ș și festivaluri, toate puse pe un beat potrivit. Un mix decent pentru trip-ul tau perfect!” Leonard D

20:00

View more

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Happy Hour

Am cules în “Happy hour”, de luni până duminică între 10.00 și 11.00, toate hit-urile de pe această planetă. Am presărat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit să le asculți, ce te fac să zâmbești, să dansezi, să dai volumul mai tare și să revii cu entuziasm pe frecvență, pentru muzica ta preferată.

10:00

View more

Cafeaua de weekend

Consumul excesiv de *Cafeaua de weekend*, nu numai că nu daunează sănătății, dar îi și ajută pe unii, care nu pot efectiv să se miște, decat dupa ce “dau dimineața mai tare”, pe lungimea de undă a matinalului de sâmbătă de la Radio Punct. Și asta, pentru că își îndulcesc începutul de zi cu știri, informații aburinde și muzică pe măsură, pentru că parcurg cele mai importante evenimente ale vremii din calendarul zilei, toate, servite la capul patului, sâmbătă de la ora 8.00 de Sorin Ciociu.

09:00

View more

Acasă la români

Emisiunea Acasa la romani isi propune printr-o colectie atent selectata de folclor, sa-i readuca pe romanii din Regatul Unit la radacini.

Cu fiecare emisiune, fie ca este marti de la ora 21.00 sau sambata de la 21.00, Viorel Sima ne reaminteste despre identitatea culturala a poporului roman, despre valorile traditionale ce zac in muzica populara.

Aduce in online bucurie tuturor romanilor si deosebita placere de a asculta marii artisti de muzica populara.

21:00

View more

Engleza la punct

Cunoașterea limbii engleze este una dintre cele mai importante probleme pe care le întâmpină o mare parte din conaționalii noștri stabiliți în Regatul Unit. Vorbirea acestei limbi înseamnă comunicare și integrare socială și asigură implicit locuri de muncă mai bune, confort sau un plus de bunăstare. Cu ,,Engleza la punct”, cursuri radiofonice de limba engleză, Radio Punct vă ajută să învațați și să vă perfecționați engleza oricând, gratis...

17:00

View more

Puncte de reper în istorie

Puncte de reper in istorie Istoria este o poveste frumoasă, dar pentru a o înţelege, trebuie citită si prezentată corect. Nicolae Iorga spunea că: „Cei care nu-şi cunosc trecutul, sunt ca un copil ce nu-şi cunoaşte părinţii”. De aceea noi la Radio Punct, ne-am facut o datorie din a avea ”Puncte de reper în istorie” în grilă în fiecare sâmbătă de la ora 19,15

18:15

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta