Search in the website:

Marti

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Matinal la Punct

În fiecare dimineață primești o stare de bine și informațiile relevante, dar in primul ranad primesti muzica . Rămâi în centrul atentiei , și la propriu, și la figurat cu *Matinal la Punct *, fresh-ul cu care iti incepi ziua, de luni si pana vineri de la ora 8.00.

08:00

View more

Acasă la români

Emisiunea Acasa la romani isi propune printr-o colectie atent selectata de folclor, sa-i readuca pe romanii din Regatul Unit la radacini.

Cu fiecare emisiune, fie ca este marti de la ora 21.00 sau sambata de la 21.00, Viorel Sima ne reaminteste despre identitatea culturala a poporului roman, despre valorile traditionale ce zac in muzica populara.

Aduce in online bucurie tuturor romanilor si deosebita placere de a asculta marii artisti de muzica populara.

21:00

View more

Happy Hour

Am cules în “Happy hour”, de luni până duminică între 10.00 și 11.00, toate hit-urile de pe această planetă. Am presărat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit să le asculți, ce te fac să zâmbești, să dansezi, să dai volumul mai tare și să revii cu entuziasm pe frecvență, pentru muzica ta preferată.

10:00

View more

Învață să trăiești sănătos

Învață să trăiești sănătos - este o emisiune ce va ajuta să vă identificați problemele de sănătate, să vă tratați și, foarte important, să vă vindecați! Fie că este vorba despre un aliment cu proprietăţi excepţionale, despre un tratament inovator pentru o afecţiune gravă sau despre o invenţie de ultimă oră în domeniile vizate de specificul emisiunii, „Învață să trăiești sănătos” îşi propune să aducă un plus de motivaţie şi inspiraţie celor care o urmăresc.

18:15

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta