Search in the website:

Luni

DEZBATEREA DE LUNI

Curierul fiecărei seri de luni, adus sub forma unui interviu sau a unei simple conversații cu oameni obișnuiti sau personalități de aici sau de acasă, despre probleme și evenimente sociale, politice sau religioase. O emisiune făcută cu și despre oameni care ne inspiră, ne provoacă sau care ne pun pe gânduri...

20:00

View more

Cine mi-a luat banii

Banii nu sunt buni sau rai. Noi ii facem asa in functie de cum ii utilizam. Asa cum a discuta despre bani nu este rusinos, din contra, e necesar. In emisiunea saptamanala "Cine mi-a luat banii?" ,Camelia Bogdan iti propune în fiecare luni, de la ora 18,15, sa afli care sunt elementele unei administrari corecte a finantelor personale si ale familiei, de ce convingerile si emotiile te ajuta sa devii mai prosper si cum le implementezi, astfel incat sa atingi libertatea financiara

18:15

View more

Happy Hour

Am cules în “Happy hour”, de luni până duminică între 10.00 și 11.00, toate hit-urile de pe această planetă. Am presărat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit să le asculți, ce te fac să zâmbești, să dansezi, să dai volumul mai tare și să revii cu entuziasm pe frecvență, pentru muzica ta preferată.

10:00

View more

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Puterea muzicii

Zilnic vorbim despre ce se întâmplă în lume și în viața noastră, despre proiecte, despre grijile pe care le purtăm. Doar Luni, ora 21.05,deschidem hotarele discutand deschidem hotarele discutând și ascultând folk.... Și rock. Descopera frumusetea folk rock-ului romanesc de legenda! Incarca-ti bateriile cu adevarata putere, cu…. “Puterea muzicii”, emisiunea ce-ti aminteste ca avem si noi nume cu renume in gen, demne de notat in cartea de aur a muzicii!

21:00

View more

Matinal la Punct

În fiecare dimineață primești o stare de bine și informațiile relevante, dar in primul ranad primesti muzica . Rămâi în centrul atentiei , și la propriu, și la figurat cu *Matinal la Punct *, fresh-ul cu care iti incepi ziua, de luni si pana vineri de la ora 8.00.

08:00

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta