Search in the website:

Joi

Doza de energie

  Joi seara ai “Doza de energie”, calibrată și gata de start de fiecare dată la ora 20.00. E mereu cu noutăți exotice, vești inedite despre artiștii tăi preferați și muzică foarte bună, exact de ce ai nevoie după o zi lungă și plină, însă, care te ajută să te relaxezi și să închei cu alt vibe ziua.

20:00

View more

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Matinal la Punct

În fiecare dimineață primești o stare de bine și informațiile relevante, dar in primul ranad primesti muzica . Rămâi în centrul atentiei , și la propriu, și la figurat cu *Matinal la Punct *, fresh-ul cu care iti incepi ziua, de luni si pana vineri de la ora 8.00.

08:00

View more

Un român la Londra

Manuel ChetaOptimism. Energie bună.... presărate cu puțină seriozitate și puțin sarcasm. În două cuvinte: Manuel Cheta “Iubesc viața, oamenii, computerele și arta. Muzica este și ea modul meu de a trăi. Sunt un inginer aparte. Amuzant, dar și serios! Prezint în fiecare joi de la ora 18, jurnalul unui român în cotidianul britanic!

18:00

View more

Happy Hour

Am cules în “Happy hour”, de luni până duminică între 10.00 și 11.00, toate hit-urile de pe această planetă. Am presărat playlist-ul acestei ore magice cu melodii pe care ai dorit să le asculți, ce te fac să zâmbești, să dansezi, să dai volumul mai tare și să revii cu entuziasm pe frecvență, pentru muzica ta preferată.

10:00

View more
Deschide Chat
1
Contactează-ne!
Deschide chatul pentru a ne contacta