Search in the website:

În fiecare Sâmbătă

Let the music smile

“Cu Let The Music Smile am pornit in 2011. A fost cred, doar pasiunea unui tanar fascinat de muzica electronica, de radio si jurnalism. Productia aceasta a facut, ca in nici doi ani de zile, radioul la care rula, sa ajunga cel mai ascultat post din zona Vaslui. Dupa o pauza de 5 ani , iata- main Marea Britanie, cu o noua energie, cu un format adaptat zilelor noastre pentru un show in care îti voi prezenta stiri despre muzica, informatii despre arti ti ș și festivaluri, toate puse pe un beat potrivit. Un mix decent pentru trip-ul tau perfect!” Leonard D

20:00

View more

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Puncte de reper în istorie

Puncte de reper in istorie Istoria este o poveste frumoasă, dar pentru a o înţelege, trebuie citită si prezentata corect. Nicolae Iorga spunea că: „Cei care nu-şi cunosc trecutul, sunt ca un copil ce nu-şi cunoaşte părinţii”. De aceea noi la Radio Punct, ne-am facut o datorie din a avea”Puncte de reper in istorie” in grila în fiecare sâmbăta de la ora 19,15

18:15

View more

Cafeaua de weekend

Consumul excesiv de *Cafeaua de weekend*, nu numai ca nu dauneaza sanatatii, dar ii si ajuta pe unii, care nu pot efectiv sa se miste, decat dupa ce “dau dimineata mai tare”, pe lungimea de unda a matinalului de sambata de la Radio Punct. Si asta, pentru ca isi indulcesc inceputul de zi cu stiri, informatii aburinde si muzica pe masura, pentru ca parcurg cele mai importante evenimente ale vremii din calendarul zilei, toate, servite la capul patului, sambata de la ora 8.00 de Sorin Ciociu.

08:00

View more

Acasă la români

Emisiunea Acasa la romani isi propune printr-o colectie atent selectata de folclor, sa-i readuca pe romanii din Regatul Unit la radacini.

Cu fiecare emisiune, fie ca este marti de la ora 21.00 sau sambata de la 21.00, Viorel Sima ne reaminteste despre identitatea culturala a poporului roman, despre valorile traditionale ce zac in muzica populara.

Aduce in online bucurie tuturor romanilor si deosebita placere de a asculta marii artisti de muzica populara.

21:00

View more
Deschide Chat
Contactează-ne!
Împuternicit de RadioPunct.uk
Salutare. Cum vă putem ajuta?