Search in the website:

În fiecare Marți

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Punctul pe U

"Punctul pe U”, un pumn în față ce te aduce la realitate! De luni până vineri de la 11.45 și 18.45

21:45

View more

Teatru la punct

In contextul restricțiilor de comunicare din anul pandemiei, teatrul radiofonic, de la “ Teatrul la punct” isi reafirma calitatile și iese in intampinarea publicului. Propunem intalniri sonore in fiecare duminica si marti de la ora 22.00 cu mari spectacole si mari actori, acasa in conditii de maxima siguranta, fara un efort prea mare, nici macar financiar. De asemenea, tinerii pot sa descopere teatrul radiofonic ca gen autonom, adecvat ascultarii de acasă sau în miscare, acum cand castile au devenit un accesoriu nelipsit în tinuta de zi cu zi.

22:00

View more

Acasă la români

Emisiunea Acasa la romani isi propune printr-o colectie atent selectata de folclor, sa-i readuca pe romanii din Regatul Unit la radacini.

Cu fiecare emisiune, fie ca este marti de la ora 21.00 sau sambata de la 21.00, Viorel Sima ne reaminteste despre identitatea culturala a poporului roman, despre valorile traditionale ce zac in muzica populara.

Aduce in online bucurie tuturor romanilor si deosebita placere de a asculta marii artisti de muzica populara.

09:00

View more
Deschide Chat
Contactează-ne!
Împuternicit de RadioPunct.uk
Salutare. Cum vă putem ajuta?