Search in the website:

În fiecare Joi

5 minute de Educație Financiară

5 minute! În doar atât tratăm educația ta financiară săptămână de săptămână. De la gestionarea banilor, până la credite, economii sau investiţii, pe toate le dezbatem și îți oferim uneltele necesare pentru a lua cele mai bune decizii în viaţă. Restul emisiunii de joi de la ora 19:00, o asezonăm cu multă muzica bună!

19:00

View more

Doza de energie

  Miercuri si joi seara ai “Doza de energie”, calibrata si gata de start de fiecare data la ora 20.00. E mereu cu noutati exotice, vesti inedite despre artistii tai preferati si muzica foarte buna, exact de ce ai nevoie dupa o zi lunga si plina, insa, care te ajuta sa te relaxezi si sa inchei cu alt vibe ziua.

20:00

View more

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

19:45

View more

Punctul pe U

"Punctul pe U”, un pumn în față ce te aduce la realitate! De luni până vineri de la 11.45 și 18.45

11:45

View more

Punctul pe U

"Punctul pe U”, un pumn în față ce te aduce la realitate! De luni până vineri de la 11.45 și 18.45

18:45

View more

Un român la Londra

Manuel ChetaOptimism. Energie Buna.... presarate cu putina seriozitate si putin sarcasm.In doua cuvinte: Manuel Cheta “Iubesc viata, oamenii, computerele si arta. Muzica este si ea modul meu de a trai. Sunt un inginer aparte. Amuzant, dar si serios! Prezint in fiecare joi de la ora 18, jurnalul unui roman in cotidianul britanic!

18:00

View more
Deschide Chat
Contactează-ne!
Împuternicit de RadioPunct.uk
Salutare. Cum vă putem ajuta?