Search in the website:

În fiecare Duminică

Cafea pentru suflet

“Cafea pentru suflet”, întâlnirea de Duminică de la ora 8:00 este un altfel de matinal pe care Radio Punct ți-l propune. Este despre suflet și duh, despre trăirea spirituală, despre Dumnezeu. Și despre o altfel de muzică în fiecare Duminica dimineața la Radio Punct. Comunicăm şi suntem în permanenţă conectaţi, mereu alături de tine!

08:00

View more

Sunete

Medicii si terapeutii , in baza studiilor ultimilor ani, au ajuns la concluzia, ca omul, pentru a scapa de factorii de stress cotidian, trebuie sa recurga tot mai des la căutarea șoaptelor, departe de zgomot. Tot ei recomanda muzica ambientală, acele compoziții lente, ca antidot la lumea aceasta. Muzica ambientala, este spun ei, “ colacul de salvare spirituala in oceanul de nesiguranta si stress actual.” Dorian Lisca te conduce in fiecare Duminica de la ora 17.00 pe insula lui de liniste.

17:00

View more

Din suflet pentru suflet

În serile de duminica, de după ora 20, când ai scapat deja de ritualul zilelor obișnuite, Leo te conduce cu emisiunea „Din suflet pentru suflet ”, într-o permanentă stare de bine. Romantismul se întreține cu o vorba bună, cu dedicatii, cu muzică de suflet si cu un ceai potolit cu lapte sau de ce nu, cu o cupa de vin. Orice proiect,vis, gând, sentiment se poate materializa mai ușor dacă ești pe frecvența care trebuie.

20:00

View more

Povestea de seară

Pentru copiii cuminți... și pentru copiii mai puțin cuminți, pentru mamici si tatici, pentru aceia care sunt pe receptie in fiecare seara la 19.45, spunem cate o poveste.

 Aceste bucurii pentru copii și momente de respiro pentru părinți!

09:00

View more

Rocku’ lu’ Tănase

Adrian Tanase la emisiunea rocku lu tanase de la radio punctRock-ul este de cele mai multe ori perceput ca un conglomerat nebun de sunete , ca o energie de nestavilit. Pe mine ma domoleste imi trezeste sentimente placute si ma face sa fiu zen. Muzica asta scoate la iveala tot ce este bun din mine, oriunde se afla el incatusat. Cand ascult rock gandurile ma poarta spre tinuturile bleu ale inocentei!! Sa ne auzim cu bine la *Rocku lu Tanase*, Duminica de la 18.00.

18:00

View more

Teatru la punct

In contextul restricțiilor de comunicare din anul pandemiei, teatrul radiofonic, de la “ Teatrul la punct” isi reafirma calitatile și iese in intampinarea publicului. Propunem intalniri sonore in fiecare duminica si marti de la ora 22.00 cu mari spectacole si mari actori, acasa in conditii de maxima siguranta, fara un efort prea mare, nici macar financiar. De asemenea, tinerii pot sa descopere teatrul radiofonic ca gen autonom, adecvat ascultarii de acasă sau în miscare, acum cand castile au devenit un accesoriu nelipsit în tinuta de zi cu zi.

22:00

View more
Deschide Chat
Contactează-ne!
Împuternicit de RadioPunct.uk
Salutare. Cum vă putem ajuta?