POVESTEA DE SEARA

“Povestea de seara” cu Luminita Voiviciuc, in fiecare zi la ora 19:45

Cu emisiunea pentru copii ‘Povestea de seara’ patrundem impreuna in lumea fascinanta a povestilor si ne intoarcem in timp la minunata perioada a copilariei. Misiune: stimularea copiilor sa se apropie cat mai mult de universul cartilor prin crearea unei atmosfere care sa indemne la (si mai multa) lectura. Scop / obiective: invitatie la lectura, cu si pentru copiii nostri, indiferent de cat de ocupati suntem; sadirea interesului pentru lectura incepand de la o varsta frageda. Durata: 15-20 minute.

Arhiva “Povestea de Seara” la Radio Punct

CINE MI-A LUAT BANII?

“Cine mi-a luat banii?” Cu Camelia Bogdan, Luni la ora 18:15

“Cine mi-a luat banii?” este o emisiune saptamanala despre bani și despre administrarea lor. Misiune: imbunatatirea obiceiurilor legate de administrarea banilor; implementarea unor tehnici de inlocuire a convingerilor nesuportive legate de bani si abundenta. Scop: de a crea o viata mai abundenta pe toate planurile. Durata: 10 minute.

Arhiva “Cine mi-a luat banii?” la Radio Punct

INSPIRATIA DE LUNI

Inspiratia de luni cu cu Andreea Vasile, Luni la ora 19:15

Emisiune “Inspiratia De Luni” este emisiunea care vine la tine acasa la fiecare inceput de saptamana (Luni) cu energie pozitiva, inspiratie si motivatie ca sa te sustina in realizarea obiectivelor dorite. Misiune: inspira, educa si motiveaza tinerii. Scop: incurajează la schimbare in bine, pozitiva in diferite arii de viata. Durata: 10 minute.

Arhiva “Inspiratia de luni” la Radio Punct

INVATA SA TRAIESTI SANATOS

“Invata sa traiesti sanatos” cu Oana Cuzino, Marti la ora 18:15

“Învață sa trăiești sănătos” este destinată celor ce își doresc sa învețe mai multe despre ce înseamnă SĂNĂTATEA și ce este ea! Cum putem evita sau înlocui anumite alimente, rolul și influența lor in bunăstarea și sănătatea noastra. De asemenea, ce înseamnă a mânca sănătos, rețete, bazele nutriției, importanța mișcării zilnice și cum sa schimbam obiceiuri in alimentație, mișcare și meditatie. Misiune: sa va ajute sa înțelegeti cât de importantă este balanța între nutriție, mișcarea fizica și meditație; sa învățați cum puteți sa puneți in aplicare noi obiceiuri care sa dureze pe termen lung; sa înțelegeți bazele nutriției și ce ar trebui sa mâncați dacă vreți sa slăbiți, sa va mențineți greutatea sau sa depuneți masa musculară. Scop: sa contribuie cu idei simple și practice pentru o viața sănătoasă și armonioasa.

Arhiva “Invata sa traiesti sanatos” la Radio Punct

BUSOLA ANTREPRENORULUI

“Busola Antreprenorului” cu Cristina Guraliuc, Marți la ora 19:15

Emisiunea săptămânală “Busola Antreprenorului” este destinată antreprenorilor aspiranți sau experimentați care doresc să învețe și să reînvețe noi lecții de afaceri, prin despachetarea ADN-ului afacerii lor. Misiune: – Ajutor în înțelegegerea propriile credințe și cum să le controlați efectul asupra vieții și afacerii dvs; – Întărirea capacității de a lua decizii dificile și de a construi o energie a SUCCESULUI; – Inspirație pentru crearea unui plan de afaceri realist care vă va ajuta să navigați pe piață. Scop: De a învăța cum să construiți relații de afaceri puternice cu un brand personal puternic. Durata: 10 minute.

Arhiva “Busola Antreprenorului” la Radio Punct

MATINAL LA PUNCT

Zilnic la ora 8:00 – 10:00

Este matinalul ce iți oferă informațiile esențiale ale zilei în curs și ale zilei precendente şi te surprinde zilnic cu cele mai interesante curiozități.
Astfel, oriunde te-ai afla, ești mereu la curent atât cu știri din România și UK (sociale, politice sau sportive), cât și cu informații despre gadget-uri, noutăți tehnologice, studii, descoperiri, filme, concerte, cărți, evenimente.
Discuțiile, temele propuse și ideile expuse sunt sincere și relevante pentru comunitatea românească, muzică este aleasă „cu mâna”.

 

CUTIA PANDOREI

Vineri la ora 18:35

O noua provocare, cu invitati diversi, avand ca subiecte tot ce inseamna antreprenoriat, cunoastere, talent, cultura, autodepasire, curiozitate, iubire, spiritualitate, frumusete, feminitate, stil, ura ,sanatate, gelozie, gatit, sport, familie, copii, divort, relatii, controverse, subiecte tabu si multe, multe altele.
SPUNEM LUCRURILOR PE NUME, FARA OCOLISURI, FARA MENAJAMENTE!
In reluare sambata, la 10.35 ora Marii Britanii.
Emisiunea se adreseaza tuturor: femei, mame, tatici, bunici, pitici…

 

COMUNICAREA LA PUNCT

“Comunicarea la punct” cu Lucian Bădescu, Miercuri la ora 18:15

Emisiunea săptămânală “Comunicarea la Punct” este destinată tuturor celor care doresc să se înţeleagă mai bine cu cei din jur, printr-o comunicare ALTFEL: adevărată, liberă, să transmită valori, fără frică, cu energie şi astfel vei deveni un lider demn de urmat. Misiune: sprijin în înţelegerea şi dobândirea unui mod de comunicare şi relaţionare care să conducă spre conectare, cooperare şi o stare de bine. Motivare în gestionarea mai bună a conflictelor şi a efectului lor asupra vieţii şi relaţiilor dumneavoastră. Inspiraţie pentru crearea unor relaţii sănătoase care vă fac viaţa mai bună. Scop: de a învăţa să construiţi relaţii personale sau profesionale sănătoase prin comunicare. Durata: 10 minute.

Arhiva “Comunicarea la Punct” la Radio Punct

DIASPORA LA PUNCT

“Diaspora la Punct” cu Sorin Ciociu, Miercuri la ora 19:15

În această emisiune-interviu săptămânală realizată de Sorin Ciociu, aveți ocazia să cunoașteți oameni, mentalități și proiecte din comunitatea românească. Viziune: incurajarea unitatii și integrarii comunității românești din Marea Britanie. Scop: ne dorim să vă prezentăm oameni simpli, ale căror experiențe și povești de viață să vă inspire și care să vă motiveze prin proiectele și acțiunile lor. Vrem să vorbim deschis despre dificultăți și reușite, despre mentalități, valori și credințe personale, în speranța că acestea ne vor ajuta să ne integram mai bine în țara de adopție. Durata: 15 minute.

Arhiva “Diaspora la Punct” la Radio Punct

5 MINUTE DE EDUCATIE FINANCIARA

“5 minute de Educatie Financiara” cu Cornel Teban, Joi la ora 19:15

Emisiune saptamanala a carei misiune este sa informeze romanii din Marea Britanie cu privire la oportunitati si servicii financiare, asigurari, pensii, ajutoare de stat si tot ce este legat de aspectele financiare in Marea Britanie. Scop: sa reducă anxietatea cauzata de necunoastere, precum si timpul si energia pierdute in procesul de informare, si sa asigure o actualizare autorizata a cunostintelor. Durata: 10 minute.

Arhiva “Educatie financiara” la Radio Punct

UN ROMAN IN LONDRA

“Un roman in Londra” cu Manuel Cheta, Joi la ora 18:15

Emisiunea săptămânală a lui Manuel Cheța, “Un român Londra” este dedicată tuturor celor care vor să afle cum este viața în Londra, si să cunoască diferențele culturale și sociale dintre România și Marea Britanie. Misiune:
să contribuie la informarea audienței cu privire la viața de zi cu zi a unui londonez obișnuit; să ajute la înțelegerea mai profundă a specificului vietii britanice. Scop: relatare de la fața locului ale unor aspecte ale vieții din Londra;
sfaturi despre modul de viață din diaspora, cu accent pe integrare; prezentarea unei perspective personale, subiective a societății britanice. Durata: 25 minute.

Arhiva “Un roman in Londra” la Radio Punct

Andreea Salvage

INFO PUNCT

“Info Punct” cu Andreea Salvage/ Alexandra Bulat, Vineri la ora 18:15

InfoPUNCT este o emisiune săptamanala realizata si prezentata de Andreea Salvage/ Alexandra Bulat. In emisiune vom vorbi despre comunitate si despre informatii de interes general din sfera socio-culturala. Vom discuta despre schimbarile iminente in ceea ce privește statutul cetatenilor europeni in Marea Britanie, navigarea sistemelor publice si accesarea serviciilor statutare, dar si despre evenimente destinate a ne consolida aptitudinile si conduce la o mai bună coeziune sociala. Misiune: informare corecta a comunitatilor de romani din UK; crearea unor punti de comunicare intre comunitati, institutii publice si organizatii din sectorul non-guvernamental; incurajarea independentei de decizie si acțiune la nivel individual; dezvoltarea comunitatilor vulnerabile. Scop: crearea unei surse de informare de interes public prin prezentarea de informatii clare, din surse acreditate si intr-un format accesibil. Durata 10 minute.

Arhiva “Info Punct” la Radio Punct

DESCOPERA MAREA BRITANIE

“Descopera Marea Britanie” cu Sorin Ciociu și Gabriela Cotoară, Vineri la ora 19:15

Emisiunea saptamanala “Descopera Marea Britanie” este destinata celor ce isi doresc sa exploreze locul in care s-au stabilit. Va vom prezenta orase in care puteti ajunge usor, parcuri in care va veti putea petrece o zi de weekend, muzee pe care vizitandu-le veti invata multe lucruri interesante, plaje, castele si multe altele. Misiune: sa incurajeze balanta dintre munca si petrecerea timpului liber; sa va prezinte istoria, obiceiurile si viata sociala a poporului britanic; sa va ajute sa va largiti orizonturile si dorinta de a explora locuri pline de farmec. Scop: sa contribuie cu idei concrete de petrecere a timpului liber intr-un mod placut, agreabil, dar si educativ. Durata: 10 minute.

Arhiva “Descopera Marea Britanie” la Radio Punct

PUNCTE DE REPER

“Puncte de reper in istorie” cu Lucian Badescu, Sâmbata la ora 18:15

Emisiunea “Puncte De Reper” este o emisiune săptămânală de istorie, în care Lucian Bădescu ne povestește pe înțelesul tuturor despre marile civilizații ale lumii. Viziune: o mai bună înțelegere a trecutului, atât al nostru, cât și al popoarelor europene. Scop: să facem din istorie o poveste pe înțelesul tuturor, o poveste cât mai apropiată de adevăr despre ceea ce a fost altădată și, mai mult, să facem din ea cea mai frumoasă poveste din toate câte există. Durata: 10 minute.

Arhiva “Puncte de reper in Istorie” la Radio Punct

ARTA REFLECTIEI

“Arta Reflectiei” cu Georgiana Branisteanu, Sâmbata la ora 19:15

Emisiunea “Arta Reflecției”, vă propune săptămânal următoarele teme: socul cultural, bilingvismul, adaptarea copiilor si adultilor emigranti, rolurile si stresul in familie, viata in multiculturalitate, tranzitie si criza in viata personala, stresul la locul de munca, educatia in Occident si multe altele. Misiune: conturarea unor puncte de pornire in reflectia noastra asupra a ceea ce ni se intampla, bun si rau. Scop: invitatie la autoreflectie: cum ne privim pe noi insine; starnirea interesului prin incercarea de a ne intelegere mai bine pe noi insine si pe cei din jurul nostru. Durata: 10 minute.

Arhiva “Arta reflectiei” la Radio Punct

EDUCATIA LA PUNCT

“Educatia la Punct” cu Claudia Ionilă și Lucian Badescu, Duminica la ora 19:15

Emisiunea ‘Educatia la Punct’ va asteapta saptamanal sa discutam despre scoala, cu bune si mai putin bune. Misiune: informarea parintilor in vederea crearii unei colaborari armonioase intre acestia si scoala; consolidarea increderii parintilor in sistemul de invatamant britanic, pentru o mai buna integrare a copiilor si o tranzitie mai usoara. Scop: sa informeze corect si prompt in legatura cu sistemul de invatamant din Marea Britanie si sa va tina la curent cu noutati si schimbari. Durata: 10 minute.

Arhiva “Educatia la Punct” la Radio Punct

CAFEA PENTRU SUFLET

“Cafea pentru suflet” cu Cornel Teban, Duminica la ora 10:15

Emisiunea săptămânală dedicată tuturor celor interesați să afle informații cu privire la crezurile, credințele, viața spirituală și religioasă în multiculturalitatea societății britanice, în comparație cu societatea românească. Misiune: să contribuie la informarea audienței cu privire la viața religioasă și credințele din societatea britanică și cu privire la bisericile romanești ale diverselor culte religioase care funcționează pe teritoriul Marii Britanii; sa sprijine procesul de înțelegere a multitudinii de credințe, religii și moduri de închinare specifice multiculturalității societății britanice. Scop: să ii ajute românii din Regatul Unit să înțeleagă multiculturalitatea societății britanice, sa se integreze spiritual si religios, să înțeleagă valorile și modul în care se respectă și promovează libertatea de opinie și religioasă, in scopul prevenirii unor reacții sau sentimente xenofobe și rasiste față de persoanele de alte religii și credințe. Durata: 50 minute.

Arhiva “Cafea pentru suflet” la Radio Punct

CAFEAUA DE WEEKEND

“Cafeaua de Weekend” cu Sorin Ciociu, Sâmbătă la ora 8:00

ACASĂ LA ROMÂNI

“Acasă la Români” cu Viorel Sima, Marți la 20:00 și Sâmbătă la 21:00

Emisune de folclor autentic românesc. Își propune sa promoveze folclorul romanesc și interpreții de muzică populară care locuiesc în Marea Britanie

Horatiu Trusca

PUTEREA MUZICII

“Puterea Muzicii” cu Horațiu Trușcă, Luni la 21:00

Își propune să promoveze muzică folk-rock românească.

MARATON MUZICAL

“Maraton Muzical” cu Viorel Sima, Vineri și Duminica, la 20:00

Muzica, evenimente, lansări de album.
Doza de energia a weekendului.

PUNCT ARENA

“Punct Arena” cu Cristian Frisk, Duminică la 18:15

Emisiune de sport, analiza și retrospectiva a sportului romanesc și britanic.

DEZBATEREA DE LUNI

“Dezbaterea de Luni”, Luni la 20:00

Talk show interactiv. Pe teme fierbinți, cu vedetele momentului.

Hits: 1848