Aici puteți găsi Echipa Radio Punct, și succinte informații despre membrii ei:

echipa radio punct

CORNEL TEBAN (DJ, Realizator și Editor)


Consultant financiar, mediator si mentor in cadrul Chapter2 Reading, o organizatie care ofera suport, printr-un mentor, baietilor care cresc in familii din care modelul masculin al tatalui lipseste.

Absolvent al Universitatii Politehnice din Timisoara, cu o experienta de peste 17 ani in vanzari si management.

Oamenii, cafeaua, calatoriile si radiocomunicatiile sunt pasiunile sale.

GEORGIANA BRANISTEANU

GEORGIANA BRANISTEANU (Realizator)

Psiholog consilier in Londra pentru adulti si copii, cu formare la City University London, Universitatea Hyperion si Universitatea Bucuresti.

Este Chartered Psychologist al British Psychological Society, membru al Asociatiei Internationale de Psihanaliza si Psihoterapie Relationala si al Colegiului Psihologilor din Romania. Are o experienta de peste 20 de ani cu clienti de toate varstele, proveniti din diferite grupuri etnice si culturale.

Colaborari: Radio Romania Cultural, Revista Psychology Today, Institutul European de Cursuri prin Corespondenta. In echipa Radio Punct, realizeaza emisiunea “Arta reflectiei”.

Facebook: pagina The Craft of Psychology. Email: georgiana_branisteanu@yahoo.com

CAMELIA BOGDAN (Realizator)

Camelia a studiat la Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napaca.

Acum, în Marea Britanie, ea lucrează în domeniul controlului calității în sectoare diverse, cum ar fi educația, petrecerea timpului liber și industria muzicală internațională.

Este trainer și coach, și a creat organizația “Practical Money Magnet” cu scopul de a ajuta oamenii sa aibă o relație sănătoasă și de lunga durată cu banii lor, și pentru a-i ajuta să preia controlul finanțelor personale.

Horatiu Trusca

HORATIU TRUSCA (Realizator)

Horațiu Mircea Trușcă s-a născut la jumătatea anului 1970 la Cluj-Napoca, dintr-o mamă de lângă Brăila si un tată din Vâlcea. A avut norocul unui frate mai mare care s-a preocupat de educația lui. Datorită acestuia, a cunoscut lumea din cercurile artistice boeme ale Clujului: regretatul Călin Nemeș, frații Andone-ambii actori, folkistii Ioan Gyuri Pascu, Imre Emeric, poeții Sorin Lăcătuș, Mircea Neșiu, artistul plastic Călin Anton, eroul revoluționar Lucian Matiș. După finalizarea studiilor, începe o carieră in presă, experimentând toate genurile: radio, tv si presă scrisă. În anii ’95 pune, alături de doi prieteni, bazele grupului de folk progresiv Graiu, cu care participă si câstigă premii la festivaluri de gen din tară, si imprimă pentru radio Cluj câteva piese aflate și acum in arhivă. A facut parte din colectivul de producători ai primului film independent din România, Cartier, cu actori exclusiv neprofesionisti. Din 2017 s-a stabilit în Kent, unde lucrează în domeniul ingrijirii medicale.

PETRU CLEJ

PETRU CLEJ (Colaborator)

Absolvent al Academiei de Studii Economice este stabilit în Londra de 30 de ani, și are o vastă experiență ca jurnalist, cu 17 ani lucrați pentru BBC și 11 ani la Radio France Internationale, dar și la publicațiile “Acum” și “România Liberă”.

De asemenea, Petru a colaborat ca voice-over la diferite produse media  și ca translator pentru personalități publice și companii de top, a recrutat și antranat jurnaliști pentru diferite proiecte în Marea Britanie, România și Republica Moldova.

Petru este un foarte bun cunoscător al comunității românești lucrând mulți ani ca translator pentru spitale, politie, tribunale, închisori, oameni politici și de afaceri.

LUCIAN BADESCU (Realizator)

Lucian Bădescu este absolvent de inginerie la Politehnica București. Are o experiență vastă în dezvoltare personală și este pasionat de istoria civilizațiilor.

Este psiholog consilier și  speaker, având un master in psihodiagnoza cognitiva și consiliere psihologica, cu specializare in problemele stresului și epuizării intelectuale.

A înființat “Misiunea Sud”, organizație ce susține comunitățile foarte sărace din sudul României.

Alexandra Bulat

ALEXANDRA BULAT (Colaborator)

Alexandra s-a stabilit în Marea Britanie în 2012, la varsta de 18 ani. În 2015 a obținut licența în sociologie și studii media la University of Sussex. În 2016, a absolvit un program de master în sociologie la Cambridge University, iar în 2020 a obținut un doctorat în sociologie politică și migrație de la University College London. Alexandra a lucrat în diverse domenii – cercetare, învățământ universitar, politică și organizații neguvernamentale. În prezent, Alexandra lucrează la organizația “the3million” ca Young Europeans Project Manager și este consilier specializat pe tema imigrației la organizația UK Butterflies. A organizat diverse proiecte pentru comunitatea de români în Marea Britanie, ultimul fiind un proiect de sesiuni de informare online pe Facebook și YouTube despre drepturile românilor după Brexit. Alexandra este activă pe Twitter (@alexandrabulat), unde comentează despre politica din Marea Britanie și este invitată în mod regulat să vorbească despre imigrație în presa din Marea Britanie.

echipa radio punct

MANUEL CHETA (Colaborator)


Absolvent al facultatii de inginerie aerospatiala a Universitatii Transilvania din Brasov.

Manuel a fost multă vreme prezentator la TVS Brasov.

El este in prezent podcaster si programator web, pasiunat de calculatoare, știință, citit, jocuri video, blogging și podcasting.

CLAUDIA IONILĂ (Colaborator)

Absolventa a Facultății de Sociologie si a unui Master in Comunitati la Universitatea din Bucuresti, a predat in invatamantul universitar de stat si privat si a lucrat in calitate de cercetator la Institute ale Academiei Romane. In 2000 si-a inceput Doctoratul in Stiinte ale Sanatatii la Universitatile din Groningen si Maastricht, unde s-a bucurat si de invatarea limbii si culturii olandeze. Si-a continuat apoi calatoria culturala cu Germania, unde si-a facut studiile postdoctorale in Demografie. Apoi a urmat randul Angliei, unde a facut cercetare si a predat la University of Surrey si University of Leeds. A participat la peste 15 Conferinte, Congrese Internationale si seminarii, care i-au aratat o fata inedita a vietii comunitatilor si culturii capitalelor europene. A publicat multe articole stiintifice in revistele cele mai bine cotate, fiind pasionata de om sub toate aspectele lui.​

OANA CUZINO (Colaborator)

Dr Oana Cuzino îmbină de 18 ani medicina cu televiziunea. La bază medic geriatru, vedeta este și gazda emisiunii „Ce se întâmplă, doctore?” de la Pro TV, unde vine cu sfaturi utile și soluții pentru diverse probleme de sănătate, precum și al Canalului personal de YouTube DOC.
La Radio Punct realizează emisiunea “Învață Să Trăiești Sănătos”

MARIA CIUBOTARU (Colaborator)

Maria este de profesie jurnalist și consultant de marketing si  relatii​ publice, cu o cariera de peste 15 ani in​ domeniu. Inca​ din perioada facultatii, a lucrat in​ presa​ scrisa​ in​ Romania, iar dupa​ mutarea in​ Londra, a colaborat la cateva reviste de turism si​ lifestyle, precum şi la diverse bloguri pe segmentul de lifestyle si​ wellness. Maria a fost si​ colaborator de știri la un radio romanesc​ din Londra.
Maria este si​ energy healer – mereu pasionata de natura umana​ si​ de modalitati de a depasi​ blocajele emotionale din subconstient​ pentru a ne atinge potentialul​ si​ trai intr-o realitate creata din obiceiuri positive si sanatoase.​
Actoria, cititul, călătoriile,scrisul, muzica, moda, psihologia se numară și ele printre pasiunile sale. În timpul liber, Maria danseaza bachata și meditează.

VIOREL SIMA (Redactor Muzical)

M-am nascut intr-o zi de toamna frumoasa a anului 1975, la mal de Dunare si Marea Neagra in frumosul tinut al Dobrogei.
La varsta de 18 ani am intrat pentru prima data intr-un studio de radio, iar de atunci am daruit ani multi din viata mea radioului din FM, cat si din mediul online.
Absolvent al facultati de drept a Universitatii Al.I.Cuza din Iasi, nu am stat nici pe perioada studentie departe de marea mea pasiune pentru RADIO.
In 2015, am ajuns in Anglia la invitatia fratelui meu mai mare de a imi petrece vacanta de vara, vacanta ce sa permanentizat intr-o sedere permanenta, fara a regreta alegerea facuta.
Dragostea si pasiunea pentru radio ma insoteste pretutindeni, iar aici la Radio Punct imi traiesc la intensitate maxima pasiunea pentru radio cu acelasi motto:
SIMTE, TRAIESTE SI ASCULTA MUZICA BUNA.

GABRIELA COTOARA (Prezentator Știri)

Profesor de limba engleza cu o cariera in invatamant de peste 6 ani, specialist in relatiile cu clientii in cadrul unor mari corporatii, Gabriela este pasionata de comunicare si jurnalism.

 Totodata, absolventa a Facultatii de Contabilitate si Informatica , cu o inclinatie spre business si finante. In prezent, Sales Manager la o multinationala.

Pasiunile Gabrielei sunt calatoriile, tenisul, dansul si cititul, iar in timpul liber adora plimbarile in natura.

ANDREI GAIDAVOV (Inginer de Sunet, Editor)

Licentiat in Sound Engineering si masterand in Sound Design for Film & TV, ambele facultati facute in UK, fiind si motivul pentru care am venit aici.

Pasionat de domeniul Audio, urmaresc sa imi dezvolt o cariera de succes in post-productie, predominant in Film si Programe TV narative.
Pana acum am avut cateva colaborari “independente” si low-budget, insa tintesc catre industria profesionala a acestui sector, de calibru high-end.

O alta preocupare este Productia si Compozitia Muzicala – in special cea orchestrala, specifica filmelor. Am fost la Liceul de Arte timp de 12 ani, de unde provine mare parte din educatia mea muzicala, profilul principal fiind Percutie.

CRISTIAN FRISK (Redactor Sportiv)

În prezent, Frisk este jurnalist independent și comentator sportiv în al cărui palmares se află două ediții olimpice de vară (2012 și 2016), o ediție olimpică de iarnă (2014), două turnee finale de Campionat European la fotbal (2012, 2016), un turneu final de Campionat Mondial la fotbal (2014) și multe alte transmisiuni.

Mai mult decât atât, este un iubitor de sport care a și publicat câteva cărți între care „Eurofotbal cu aromă de miazăzi”, „Feeria unei ierni olimpice”, „100 de ani de rugby în România” (colectiv de autori), „Kaiac-canoe – o lume a padelelor și pagăilor”, „Sportul Studențesc – un veac de performanță” și „Cartea autobiografică semnată de Horia Tecău” – ultimele două cărți publicate în 2016.

CRISTINA GURALIUC (Colaborator)

“Sunt Cristina Guraliuc, mama care scrie câte-n lună și-n stele! Sunt jurnalist de meserie, îmi amintesc bine când transmiteam „în direct” din dormitor, cu tubul de fixativ al mamei în loc de microfon. Am fost un om al poveștilor dintotdeauna, și pentru o vreme, să scriu reportaje părea să fi fost menirea mea. Imediat după ce am devenit mama Ilincăi, însă, a luat naștere și proiectul meu, The Story Store (Căsuța Poveștilor în română), unde scriu cărți personalizate pentru copii și familii și povești terapeutice. Titlul de antreprenor mă responsabilizează ca niciodată și îmi testez în fiecare zi noi limite. Când nu scriu povești sau împachetez cărți, mă găsiți cu nasul într-o carte, în mici drumeții sau în dormitorul Ilincăi, unde inventăm cele mai grozave lumi de basm! Ah, și să nu uit, nu pot refuza o cafea bună cu lapte și de biscuiți nici nu mai zic!”

ANDREEA STATE (Prezentator de Stiri și Emisiuni pentru Copii)

Deea este de profesie cercetător în sociologie, dar are studii și în alte domenii precum: actorie, administrație publică și comunicare. În timpul liber organizează evenimente pentru copii și îi place tot ce ține de arta frumosului, de om și suflet.
Îi place să creeze emoții prin intermediul cuvintelor, literatura fiind pentru ea un vehicul fantastic pentru a observa realitatea, pentru a o descifra, pentru a ordona lumea, pentru a o înțelege mai bine, pentru a o explica, așa cum o vede ea.
A scris numeroase articole științifice sau de interes social pentru diferite reviste și este autoarea a două cărți – un roman de scurtă întindere (“Viața prin ochii ei”) și o carte de poezii în ediție bilingvă româno-franceză (“Elixir pentru suflet”).
Îi place să facă mai multe lucruri, pentru a evita monotonia și consideră că cea mai de preț calitate rămâne pasiunea, ea te ajută să faci lucrurile cum trebuie.

CIPRIAN IONESCU (Colaborator)

Ciprian are aproape 40 de ani și locuiește în Anglia de mai bine de 13. În România a studiat Psihologie în cadrul Universității Al. I. Cuza și a lucrat ca Dj/Moderator de Radio la câteva posturi de Radio din Piatra Neamț. Este un nemțean mândru atât de proveniența sa și tradițiile moldovenești, pe care le prețuiește și încearcă să le promoveze, alături de frumusețile naturale ale județului. Printre altele, realizează Podcastul Escu Show și câteva alte materiale pe care le puteți găsi pe canalul său de YouTube intitulat (cum altfel?!) Escu Show.

BOGDAN TUDOR-PELERIN (Editor de Sunet)

Regizor de teatru şi film. Montează spectacole de teatru pentru copii şi realizează filme cu păpuşi (Live-Action) pentru cei mici. Are experienţă de radio şi televiziune – a lucrat atât cu radiouri comerciale (a început ucenicia la Radio „Contact”, în anul 1993), dar a colaborat şi cu  Radiodifuziunea Română – departamentul de teatru radiofonic. Este fondatorul companiei PELERIN – companie de teatru şi producţii multimedia

RALUCA GĂINĂ (Prezentator Știri)

Raluca Găină este absolventa a Facultătii de Teatru, a Facultătii de Drept, a Facultătii de Sociologie si a doua mastere. 

Lucreaza in presa scrisa si tv, colaborator la mai multe publicații, ca Adevarul, playtech.ro, impact.ro, profit.ro. De asemenea, a fost prezentator știri la Actualitatea TV și are experiența și in teatru și film.

DANIELA BÂCIA (Prezentator Știri)

Nascuta in 1990 in Satu Mare. A lucrat la postul de televiziune locala TV1 SATU MARE ca reporter, voce stiri si redactor timp de un an. Apoi a fost promovata ca redactor sef si prezentator stiri pentru inca un an, dupa care a plecat in Anglia.

Pasiuni: dezvoltare personala, psihologia, muzica, yoga.

echipa radio punct

SORIN CIOCIU (C.E.O. – Radio Punct Manager)

Sorin are o carieră de peste 20 de ani în managementul instituțiilor de ocrotire socială, în Marea Britanie și România.
Absolvent al facultății de Jurnalism a Universității Lucian Blaga din Sibiu, Sorin a colaborat cu câteva posturi de radio și reviste din România.

Este organizator de evenimente culturale pentru comunitatea românească din Marea Britanie, în cadrul proiectului fundației sale, East European Cultural Centre.

Printre pasiunile lui Sorin se numără cititul, călătoriile și sociologia.

Hits: 2412